Onze snackautomaten behoren tot de beste op de markt. De inhoud is steeds zichtbaar, en de automaat kan gevuld worden met een groot assortiment tussendoortjes van verschillende merken.

Snackautomaat met zichtbare inhoud

Zichtbaarheid van de producten: snel zicht op de keuze en voorraad. Grote capaciteit: tot 40 verschillende referenties van snacks. Flexibiliteit: geschikt voor alle groottes van snacks. Verschillende betaalmogelijkheden: contactloos met kaart of smartphone, met kleingeld, ... Ecomodus: minimaal verbruik ‘s nachts. Touchscreen (optioneel): vermelding van de voedingswaarde van de producten of andere info. Snacks en frisdranken samen op dezelfde plek? De automaat met zichtbare inhoud kan gebruikt worden met beide functies.

Zin om meer gezonde, Fairtrade of biologische tussendoortjes op te nemen in uw assortiment? Dankzij onze hoogstaande partners kunt u kiezen uit ruim 40 zulke snacks. We bieden u een uiterst gevarieerde selectie aan snacks. Neem zeker een kijkje!

RiceUP! Brown Rice Bar donkere chocolade

Een chocoladereep met enkel natuurlijke ingrediënten. Glutenvrij, zonder MSG en palmolie. Verrijkt met magnesium en ProViotic, probiotica die de maag en de immuniteit versterken. Een gezonde en lekkere snack.

Milka Choco Brownie

Een smeuïge brownie gevuld met grote stukken Milka-chocolade voor nóg meer smaak. De chocoladesnack voor puur plezier. Bovendien met twee stukken: om te delen, of gewoon om zelf op te eten!

Be-Kind, donkere chocolade, noten en een vleugje zout

Een basis van amandelen en pindanoten, verrijkt met donkere chocolade en een snuifje zeezout. Een heerlijk reepje rijk aan vezels, goed voor een ware energieboost. Glutenvrij, zonder kleurstoffen, zonder kunstmatige aroma’s en bewaarmiddelen.

Fitspo Flapjack Myrtille

Een energiereep met havermoutvlokken en fruit. Een gezond en vegan tussendoortje zonder toegevoegde suikers. Deze snack is een bron van energie en is ideaal voor het sporten of aan het begin van een drukke werkdag!

Forno Damiani Bio snack Schiacciatelle

Een biologische snack uit Italië. Deze snack is bereid met extra vergine olijfolie en werd verrijkt met kurkuma en gember. Dankzij de gezonde pompoen- en zonnebloempitten is het een ideale snack voor wie van een hartig tussendoortje houdt. Bovendien is hij niet alleen bio, maar ook vegan en halal.

Realtime opvolging van voorraad

Onze automaten zijn uitgerust met een uiterst modern opvolgingssysteem. Zo kunt u uw voorraad snacks in real time beheren en bent u op elk moment zeker van de beschikbaarheid van uw snacks en van een optimale klanttevredenheid.

Regelmatig onderhoud

We zorgen voor regelmatig onderhoud van uw snackautomaat, voor een uitstekende en zorgeloze ervaring.

Snelle bijstand

Nood aan snelle bijstand voor uw snackautomaten? Ons team helpt u snel en efficiënt, zodat uw klant steeds tevreden is.