Finest Globe selecteerde speciaal voor u de allerbeste producten, waarvan een groot deel biologisch en Fairtrade. Geniet van een uitzonderlijke en tegelijk duurzame en milieuvriendelijke ervaring.

Onze warme dranken

Onze 100% arabica-koffie is krachtig, rond én evenwichtig. Deze biologisch geteelde koffie is afkomstig uit Noord-Peru, uit het Amazonegebied in de Andes, en beschikt over het Fairtrade-label. Onze automaten voor warme dranken behoren tot de beste op de markt. De bonen worden pas door de automaat gemalen wanneer de gebruiker koffie vraagt. Zo heeft uw koffie een optimale extractie van smaken en doorstaat hij makkelijk de vergelijking met die van de beste barista’s. Recent werd ons aanbod warme dranken sterk uitgebreid: gearomatiseerde koffie (noot, vanille, ...), deca-koffie, thee, chocolademelk, soep, ...

Onze automaten voor warme dranken

Grote touch-interface. Informatie over de voedingswaarde van de producten zijn makkelijk verkrijgbaar. Tot drie soorten koffie in één toestel. Personaliseerbaar tussen 100 verschillende bereidingen. Uitgebreide keuze aan warme dranken: standaardkoffie, gearomatiseerde koffie, cafeïnevrije koffie, thee, chocolademelk, soep, ...

Wat is úw favoriete kopje koffie?

Americano

Een caffè americano of caffè lungo wordt bereid door warm water toe te voegen aan een espresso en wordt uit een ‘mok’ gedronken. Door het toegevoegde water smaakt deze koffie minder bitter en is hij ideaal voor wie lang van zijn of haar koffie wil genieten.

Espresso

Zoals de naam aangeeft is een espresso een echte ‘express’-koffie, een geconcentreerd en stevig kopje koffie. Ideaal voor wie nood heeft aan een efficiënte en uiterst smaakvolle energieboost.

Ristretto

Een ristretto is nóg geconcentreerder dan een espresso en is dus een zeer stevig koffietje. Hij bevat evenveel koffie als een espresso, maar met twee keer minder water. De ideale koffie voor wie van intensiteit houdt!

Cappuccino

Een cappuccino is een heerlijke koffie met een smeuïg laagje melkschuim en wordt nóg lekkerder met een extra aroma (noot, vanille, ...). Een waar moment van genot bij de koffieautomaat.

Latte macchiato

Het recept van latte macchiato bevat dezelfde ingrediënten als cappuccino, maar dan met andere verhoudingen en in een andere volgorde. Een macchiato bestaat uit een basis warme melk, vervolgens een espresso en daarop een laagje melkschuim. Een ideale keuze voor wie graag wat melk in de koffie heeft!

Mocaccino

Een heerlijke mocaccino combineert de smaak van koffie met die van warme chocolademelk. Met zijn prachtig laagje melkschuim is hij uw perfecte metgezel tijdens lange winterdagen, of gewoon als u zin hebt om uzelf te verwennen.

Decafeïne

Het plezier van een heerlijk kopje koffie, zonder cafeïne. Aan het einde van de dag is deca-koffie de meest logische keuze.

Realtime opvolging van voorraad

Al onze automaten zijn uitgerust met tools waarmee we op afstand een realtime opvolging kunnen garanderen.

Regelmatig onderhoud

Hou uw automaten in perfecte toestand dankzij onze professionele dienst voor regelmatig onderhoud.

Snelle bijstand

Nood aan snelle bijstand voor uw automaten? We helpen u graag, snel en efficiënt.