Onze dispensers met leidingwater zijn rechtstreeks aangesloten op uw drinkwateraansluiting en zijn daardoor de meest ecologische oplossing. Onze dispensers zijn beschikbaar in modellen met koud water, heet water en bruisend water.

Waarom kiezen voor een waterdispenser met aansluiting op het leidingwater?

Een duurzame oplossing. Toestellen met groot koeldebiet (tot 150 liter koud water per uur!). Al onze toestellen zijn uitgerust met de meest recente technologieën, voor een onberispelijke hygiëne. Een ruime keuze aan modellen, op maat van uw behoeften. Hieronder vindt u onze topmodellen.

Het beste van leidingwater

Bij Finest Globe gebruiken we enkel Green Carbon-filters, waarvan u het filterelement kunt verwijderen en vervangen. Wat is het verschil? Zo beperken we het afval dat bij elk onderhoud ontstaat en blijft er enkel kool achter, een natuurlijke grondstof. De vier acties van een actieve filtering: filtering van verschillende deeltjes in pfas. filtering van geuren en chloor, wat het water een lekkere smaak geeft. minder kalkresten dankzij polyfosfaten die voor voeding gebruikt worden. bescherming tegen de groei van bacteriën dankzij zilver-ionen.

Hi-Class

Robuust en elegant. Dankzij de compacte afmetingen kan de dispenser op een werkvlak staan ofwel vrij geplaatst worden met de bijbehorende voet. Keuze van het vermogen: van 20 tot 65 liter koud water per uur. Groot distributiebereik. Bacteriologische koperbescherming. Beschikbaar met bruisend water.

Curve

Extreem stevig. Inox afwerking. Bediening met pedaal. Met of zonder mondspoelkraantje. Makkelijk vullen van drinkbussen en flessen dankzij specifiek ontwerp. Groot koelvermogen.

Oasis Aquila

Ergonomisch. Contactloze werking. Bacteriologische uv-bescherming. Groot distributiebereik. Bescherming tegen overlopen: overlopend water wordt opgevangen in een bidon.

B4

Elegant en functioneel design. Naast koud en heet water kunt u ook kiezen voor bruisend water. Bescherming tegen overlopen: overlopend water wordt opgevangen in een bidon.

Regelmatig onderhoud

We verzorgen regelmatig onderhoud van uw dispensers met leidingwater.

Snelle bijstand

Snelle bijstand nodig? Ons team helpt u snel en efficiënt verder.

Onmiddellijke vervanging

Als het toestel niet correct werkt of onderhoud vereist, zorgen we voor een snelle vervanging van uw toestel.